A szolárium hatásai

Napfény pótlás

Napfény pótlás

Testünknek és lelkünknek is szüksége van a napfényre.

D-vitamin képzés

D-vitamin képzés

A D-vitamin sokkal fontosabb, mint azt eddig gondolták.

Hangulat javítás

Hangulat javítás

A szoláriumozás feltölt, megnyugtat és javítja a közérzetet.


A már megszerzett, vonzó bőrszínt ugye Te is a lehető legtovább szeretnéd megtartani? A Sweet Bronzer szoláriumcsövek ebben is a segítségedre lesznek! Hogyan? Egy rendkívül innovatív technológiai megoldást választottunk lámpáink gyártása során. Ez a fejlesztés az oka annak is, hogy Neked nem kell figyelembe venned, hogy az általad használt szoláriumban az üzemeltető mikor hajtott végre utoljára csőcserét. Lámpáink rendkívül sokáig (800 óráig) minimális teljesítménycsökkenéssel működtethetőek.

MegaSun T200 CPI pureENERGY ÁLLÓ SZOLÁRIUM

MegaSun T200 CPI pureENERGY ÁLLÓ SZOLÁRIUM

A bodyCool körkörös hűtésrendszernek köszönhetően négy nyíláson keresztül beszívott levegő cirkulál a szoláriumozó teste körül, ezzel biztosítva a tökéletes hűtést.

Sweet Bronzer szoláriumcsövek

Sweet Bronzer szoláriumcsövek

A Sweet Bronzer szoláriumcsövek rendkívül sokáig (800 óráig) minimális teljesítménycsökkenéssel működtethetőek.

A szoláriumozás jótékony hatásai

Szépség, egészség, boldogság, jó közérzet, magabiztosság!

Bizonyított tény, hogy szervezetünknek szüksége van a napfényre. A barnulásnak számos kiemelkedő fontosságú biológiai és hormonképző szerepe is van.

Napozás közben az emberek feltöltődéről, megnyugvásról, kellemes relaxálásról számolnak be. (Nyugati országokban például a pánikbetegségek, a depresszió kezelésére is használják a szoláriumot.)

Az utóbbi években számos új tanulmány jelent meg a D-vitamin hatásairól, melyek egyértelműen rávilágítanak arra, hogy a D-vitamin sokkal fontosabb, mint azt eddig gondolták. A D-vitamint jótékony hatási miatt D hormonként kezdik a tudósok emlegetni. A D-vitamin megfelelő szintjét a szervezetünkben sajnos a kiegyensúlyozott táplálkozással nem lehet fenntartani. Ehhez szervezetünk már évmilliókkal ezelőtt létrehozott egy tökéletes módszert. A Napból érkező ultraibolya sugárzásból a bőr egy ún. elővitamint állít elő, mely a májban és a vesében alakul át aktív D-vitaminná. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő szint eléréséhez csupán mértékletes napfényre lenne szükségünk. Sajnos Magyarországon a novembertől márciusig tartó időszakban a napsugárzás intenzitása nem teszi lehetővé az elegendő mennyiségű D-vitamin képződést, így ebben az időszakban szükségünk van ennek pótlására.

SZOLÁRIUM HASZNÁLAT ÁRA

SZOLÁRIUM

790 Ft/ alkalom
  • Korlátlan szolárium használat minden vendégünknek!

Kiegészítő termékek

A Robert Solar által megalkotott szolárium termékcsalád. A Sweet Bronzer szolárium csövek és a Sweet Bronzer szolárium kozmetikumok a legmagasabb minőséget képviselik.

Referencia stúdiónk

infrastudio hegyvidék

Kedves Vendégeink!

Stúdiónk december 24-e és január 1-je között zárva tart. Január 2-án ismét várunk szeretettel mindenkit egy jó tekerésre! Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben, edzésben gazdag Új Évet kívánunk Nektek! Jövőre találkozunk! 🎄❄🎁

Az Infra Studio csapata

Stúdió címe

1126 Budapest,
Királyhágó utca 6.

Bejelentkezés

Telefon: +36 1 769 2638
Telefon: +36 70 425 4545
E-mail: hello@infrastudio.hu

nyitvatartás

Hétfő: 8:00 – 20:00
Kedd: 8:00 – 20:00
Szerda: 8:00 – 20:00
Csütörtök: 8:00 – 20:00
Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat: 8:00 – 13:30
Vasárnap: ZÁRVA

fizetési módok

Készpénz
Bankkártya / PayPass
OTP Szép kártya (hamarosan)
K&H Szép kártya (hamarosan)
MKB Szép kártya (hamarosan)
Új Hegyvidék Kártya