Az infrabringa hatásai

Alakformáló hatás

Alakformáló hatás

Gyors és egészséges testsúlycsökkentés. Cellulit megszűntetése.

Immunerősítő hatás

Immunerősítő hatás

Krónikus fájdalmak, krónikus nátha, gyakori megfázás esetén.

Közérzet javítás

Közérzet javítás

Krónikus fáradtság, kedvtelenség és stressz okozta tünetek esetén.

Vérkeringés javítás

Vérkeringés javítás

Ér eredetű fejfájás, szív- és érrendszeri betegségek esetén.

Mi az infravörös sugárzás?

Az infravörös sugárzás a természetben előforduló energia biztonságos formája, amely a fény közvetlen átalakításával melegíti fel a tárgyakat. Áradó hőnek vagy áradó energiának is nevezik. A fény közvetlen átalakulása a tárgyakat nem pedig a környező levegőt melegíti fel. Ez az energia egészen 5 mm mélyen hatol a testbe és számos pozitív hatása van a bőrsejtekre, a test további sejtjeire és a zsírsejtekre.

Geoway G400 infrakerékpár

Geoway G400 infrakerékpár

A Geoway legújabb generációs infrakerékpárja a fényterápiás Geoway G400, ami 30%-al hatékonyabb a hagyományos Geoway SUN XL 400-astól.

Geoway SUN 400xl infrakerékpár

Geoway SUN 400xl infrakerékpár

A 24 db infralámpával felszerelt Perfect Forms Sun 400XL infrabicikli a mozgás és az infravörös hő tökéletes kombinációja.

Az infrakerékpár működési elve

Stúdiónkban a Geoway G400 és a Geoway SUN 400xl infrakerékpárok A, B és C infravörös sugárzókkal működnek.

Az infravörös sugárzók típusai

 • A = rövidhullámú sugárzás – áthatol a bőr alatti szövetekbe,
 • B = középhullámú sugárzás – a bőr felső rétegeit éri el,
 • C = hosszúhullámú sugárzás – behatol a bőr felső rétegébe

Az A sugarak általában nem melegítenek, csupán akkor, amikor a test szilárd részeivel ütköznek. Ilyenkor jön létre a hő általi igénybevétel (a hőmérséklet egészen 45°C-ig emelkedik). Növekszik a vérellátás és aktívabb az anyagcsere. Az oxigén és a tápanyagok jobban áthatolnak a szövetekbe és ennek megfelelően a méreganyagok hatékonyabban távoznak. Az A sugaraknak köszönhető többek között az is, hogy pozitívan befolyásolják a betegségek specifikus tüneteit, segítik az elalvást, ellazítják a testet, csökkentik az ízületi fájdalmat és minden fajta gyulladást. A visszerek esetében is jó eredményeket sikerült elérnünk az infravörös hővel. A cellulitiszre az A és B sugárzás egyaránt kedvezően hat.

A B sugárzás egészen az irháig hatol. Előnye, hogy képes segíteni a méreganyagok lebontását és a limfatikus keringést. Emellett ez a réteg tartalmazza a legtöbb zsírsejtet.

A C sugárzás fiatalító hatású, főként a kollagén-termelést serkenti és fiatalítja a bőrt.

Kutatási eredmények

Az Alsó-Szászországi Akadémián (Niedersächsische Akademie für Photomedizin und Gesundheitsbildung e. V.) Wenningsenben, Hannover mellett egy kutatás során az alábbi eredményre jutottak:

„A kutatások során arra a kérdésre is megtalálták a választ, hogy a maratoni futók miért betegszenek meg ritkábban rákban: mert azok a futók, akik naponta 30 km-nél többet futnak, az izzadás során kiválasztják a toxikus hatású anyagokat és így elkerülik a súlyosabb betegségek kockázatát. Ha így vesszük, akkor egy maratoni futónak 30 km-t kell futnia ahhoz, hogy ugyanazt az eredményt érje el, mint amit egy fél órás edzéssel elérhetünk a SUN 400XL infravörös alagútban.”

„A vizsgálat kimutatta, hogy az infravörös sugárzás jelentősen elősegíti a fogyást. Az infravörös fény rendkívüli módon képes csökkenteni a testzsírt. A sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen anélkül, hogy felmelegítenék azt és az alatta lévő zsírszövetben eljutnak a véredényekhez. Ezek felmelegednek és kitágulnak, ennek következtében a zsírszövet vérellátása javul és a zsírsavak könnyebben elszállítódnak. A fokozott vérellátással növekszik kalóriafelhasználás is.”

Az Akadémia tesztsorozata azt eredményezte, hogy a kísérleti személyek közel 50%-ánál volt tapasztalható 6 és 10 kg közötti súlycsökkenés 4 héten belül. Ehhez elegendő volt heti 2-4 kezelés.

„Japánban időközben kialakult egy szabályszerű infravörös rajongói közösség, ahol az infravörös sugárzást gyógymódként tisztelik. Joggal, mivel a javallatok sora hosszú és tudományosan igazolt. A tanulmányok közül több is foglalkozik a rendszeres izzadás pozitív hatásaival.”

INFRABRINGA EDZÉS ÁRAINK

Első kipróbálás

2000 Ftaz első alkalom
 • Minden nap
 • Az edzés ajánlott ideje: 30 + 3 perc
 • Maximum edzésidő: 50 perc

Happy hours

3000 Ft/ alkalom
 • Hétköznapokon 11 – 15 óra között
 • Az edzés ajánlott ideje: 30 + 3 perc
 • Maximum edzésidő: 50 perc

HÉTKÖZNAP ÉS HÉTVÉGÉN

4000 Ft/ alkalom
 • Minden nap
 • Az edzés ajánlott ideje: 30 + 3 perc
 • Maximum edzésidő: 50 perc
INFRABRINGÁINKAT MOST AKÁR INGYEN IS KIPRÓBÁLHATOD! Stúdiónkban történő első tekerésed ingyenes, ha 8 alkalmas (vagy annál nagyobb) bérletet vásárolsz.

Kiegészítő információk

Az árak tartalmazzák a maximum 50 perces edzést, az alap állapotfelmérést, 1 db gumis derekú fólianadrágot, 1 db nagy és 1 db kis törölközőt, a különböző zsírégetőkrémek használatát, és korlátlan fogyasztást a Zepter Edel Wasser ötszörösen tisztított kristálytiszta vizéből. További törölköző ára 300 Ft/db, további fólianadrág ára: 600 Ft/db.


Az időpont lemondása minimum 12 órával korábban lehetséges. 12 órán belüli lemondás, vagy nem megjelenés esetén az alkalom levonásra kerül a bérletből. Az edzések időtartamát, kérjük, bejelentkezéskor előre jelezni (30, 40 vagy 50 perc).


Vendég általi késés esetén az edzés hossza arányosan csökkenhet.

INFRASTUDIO BÉRLET ÁRAINK

INFRA 4

12.000 Ft4 alkalom
 • Értéke: 16.000 ft
 • 30 napig érvényes
 • Minden szolgáltatásunkra felhasználható!
 • Párban is használható

INFRA 8

24.000 Ft8 alkalom
 • Értéke: 32.000 ft
 • 30 napig érvényes
 • Minden szolgáltatásunkra felhasználható!
 • Párban is használható

INFRA 13

36.000 Ft13 alkalom
 • Értéke: 52.000 ft
 • 45 napig érvényes
 • Minden szolgáltatásunkra felhasználható!
 • Párban is használható

Tudásbázis

A Geoway G400 fényterápiás infrakerékpár a versenytársainál 30%-kal erősebb és hatásosabb, így ezzel a készülékkel 30 perc alatt eléred a kívánt eredményt. A Geoway G400 és SUN 400xl infrakerékpárokban az edzés időtartama a Geoway lifebalance GmbH. mint gyártó és a Seibersdorf Labor GmbH. mint a sugárzásbiztonsági szakvélemény készítője által ajánlottan mindösszesen 30 perc. Szakvélemény száma: Gutachten LE-G-0550-1/11

Légúti megbetegedés esetén kifejezetten ajánlott az infrakerékpár edzés. Persze a legjobb az, ha megkérdezed erről a háziorvosodat, mert lehetnek olyan tényezők, melyeket mi nem ismerünk.

Ajánlások

Gyöngyvér

Szuper kellemes környezetben, igazán hatásos 30 perces tekerés után a megtisztító zuhany és a korlátlan vízfogyasztás maga a mennyország!

    

Voksán Virág, Dj Flower

Egy kiados infrabiciklzési után irány a jól megérdemelt, biztonságos, EU-s barnulás speciális zöld kávé kivonatos bronzosítóval.

    

Betti

Fantasztikus! Imádom.

    

Kiegészítő termékek

Légy fitt, légy büszke!

Komplett megoldás az alakformáláshoz, nőknek.

 • Cukormentes
 • Laktózmentes
 • Tartósítószer-mentes
 • GMO-mentes

Referencia stúdiónk

infrastudio hegyvidék

Kedves Vendégeink!

Stúdiónk december 24-e és január 1-je között zárva tart. Január 2-án ismét várunk szeretettel mindenkit egy jó tekerésre! Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben, edzésben gazdag Új Évet kívánunk Nektek! Jövőre találkozunk! 🎄❄🎁

Az Infra Studio csapata

Stúdió címe

1126 Budapest,
Királyhágó utca 6.

Bejelentkezés

Telefon: +36 1 769 2638
Telefon: +36 70 425 4545
E-mail: hello@infrastudio.hu

nyitvatartás

Hétfő: 8:00 – 20:00
Kedd: 8:00 – 20:00
Szerda: 8:00 – 20:00
Csütörtök: 8:00 – 20:00
Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat: 8:00 – 13:30
Vasárnap: ZÁRVA

fizetési módok

Készpénz
Bankkártya / PayPass
OTP Szép kártya (hamarosan)
K&H Szép kártya (hamarosan)
MKB Szép kártya (hamarosan)
Új Hegyvidék Kártya